Csapatunk

Célunk, hogy a becsületes vállalkozóknak ne kelljen félnie a korrekt revizoroktól. 

Gyurik László

ügyvezető

regisztrált mérlegképes könyvelő

adótanácsadó

gazdaságelemző szakmérnök

cégügyvitel specialista


Gyurik Bence

pénzügyi ügyintéző

közgazdászHa új ügyfél jönne, miért hozzánk jöjjön és ne máshoz

A cég, teljes körű kiszolgálást nyújt, szakmailag felkészült munkatársakkal, korrekt szerződés, könyvelés elérhető áron. Ügyfeleinknek érthető tájékoztatást nyújtunk, szakmai kérdésekre rövid időn belül válaszolunk, személyes találkozás megfelelő időközönként, hibáinkat kijavítjuk. A munkatársak kedvesek, együttműködőek, megbízhatóak, jellemző rájuk a precíz munkavégzés. Indokolt esetben munkaidőn túl is elérhetőek vagyunk. Munkánkra jellemző a megbízhatóság, becsületesség, emberségesség. Munkatársunk hatékonyan és szakszerűen képviseli cégét a hatóság előtt, kézben tartja a dolgokat.

Célunk, vállalkozásának eredményes hosszú távú becsületes, működtetése.

Munkatársként miért szeretek itt dolgozni, illetve új munkatársnak miért volna vonzó ebbe a csapatba beszállni?

Számomra kihívást jelent ez a munka, hogy a felmerülő problémákat minél hatékonyabban megoldjam, márpedig egy munkahely akkor jó, ha látunk benne kihívást. Szeretem a munkatársaimat,a segítőkészségüket, a munkahelyi légkört. A kollégák széles körű tudásukból sokat tanulhatok, mindig napra készek és felkészültek. Szeretem, hogy nem csak részmunkákat csinálok, hanem egy cég teljeskörű feladataival próbálkozom, így nem unalmas. A csapatmunka is jól működik, egymás rendelkezésére állunk bármikor és együtt megoldjuk a problémát,ha akad. Feltétlenül itt a helyed, ha egy vidám, lendületes csapat tagja szeretnél lenni!

A munkatársak megbízhatóak, precízek és széleskörű tudással rendelkeznek, melynek köszönhetően nem csak a könyveléssel kapcsolatos ügyekben mozognak otthonosan, de adotanácsadásban is kitűnően helyt állnak, illetve probléma megoldó képességükre támaszkodva minden akadály kiküszöbölhetővé és megelőzhetővé válik. Ne a véletlenre bízza könyvelését, bízza Ránk! :)

( Havasi Boglárka főiskolai hallgató / gyakornok )

Átlépés a kapcsolat oldalra