Csapatunk

Célunk, hogy a becsületes vállalkozóknak ne kelljen félnie a korrekt revizoroktól. 

Gyurik László

ügyvezető

regisztrált mérlegképes könyvelő

adótanácsadó

gazdaságelemző szakmérnök

cégügyvitel specialista


Ray Dóra

regisztrált mérlegképes könyvelőGyurik Bence

pénzügyi ügyintéző

közgazdászHa új ügyfél jönne, miért hozzánk jöjjön és ne máshoz

A cég, teljes körű kiszolgálást nyújt, szakmailag felkészült munkatársakkal, korrekt szerződés, könyvelés elérhető áron. Ügyfeleinknek érthető tájékoztatást nyújtunk, szakmai kérdésekre rövid időn belül válaszolunk, személyes találkozás megfelelő időközönként, hibáinkat kijavítjuk. A munkatársak kedvesek, együttműködőek, megbízhatóak, jellemző rájuk a precíz munkavégzés. Indokolt esetben munkaidőn túl is elérhetőek vagyunk. Munkánkra jellemző a megbízhatóság, becsületesség, emberségesség. Munkatársunk hatékonyan és szakszerűen képviseli cégét a hatóság előtt, kézben tartja a dolgokat.

Célunk, vállalkozásának eredményes hosszú távú becsületes, működtetése.

Munkatársként miért szeretek itt dolgozni, illetve új munkatársnak miért volna vonzó ebbe a csapatba beszállni?

Számomra kihívást jelent ez a munka, hogy a felmerülő problémákat minél hatékonyabban megoldjam, márpedig egy munkahely akkor jó, ha látunk benne kihívást. Szeretem a munkatársaimat,a segítőkészségüket, a munkahelyi légkört. A kollégák széles körű tudásukból sokat tanulhatok, mindig napra készek és felkészültek. Szeretem, hogy nem csak részmunkákat csinálok, hanem egy cég teljeskörű feladataival próbálkozom, így nem unalmas. A csapatmunka is jól működik, egymás rendelkezésére állunk bármikor és együtt megoldjuk a problémát,ha akad. Feltétlenül itt a helyed, ha egy vidám, lendületes csapat tagja szeretnél lenni!

A munkatársak megbízhatóak, precízek és széleskörű tudással rendelkeznek, melynek köszönhetően nem csak a könyveléssel kapcsolatos ügyekben mozognak otthonosan, de adotanácsadásban is kitűnően helyt állnak, illetve probléma megoldó képességükre támaszkodva minden akadály kiküszöbölhetővé és megelőzhetővé válik. Ne a véletlenre bízza könyvelését, bízza Ránk! :)

( Havasi Boglárka főiskolai hallgató / gyakornok )

Átlépés a kapcsolat oldalra